Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

The Alan Shore Award

Το πρώτο Βραβείο Alan Shore πάει στον κ. Ευσταθίου, δικηγόρο του υπουργού Γεωργίας κ. Πολυνείκη. Η απεραντωσύνη του ταλέντου αυτού του ανδρός ως νομικού είμαι σίγουρος ότι θα ταπείνωνε και τον ίδιο τον Άλαν εάν αυτός ήταν ο δικηγόρος της κατηγορούσας αρχής. Ο άνθρωπος είναι τόσο προχωρημένος, τόσο πολύστροφος νοητικά που ελάχιστοι από εμάς μπορούν να παρακολουθήσουν τον ειρμό των σκέψεών του. Λένε ότι μόνο οι ελάχιστοι διαλεχτοί που έχουν περάσει την εξέταση του πάνελ του ΑΝΤ1 μπορούν πραγματικά να αντιληφθούν αυτά που πραγματικά λέει ο κ. Ευσταθίου. Άλλοι λένε ότι ούτε ο ίδιος ο κ. Λουκής Λουκαϊδης δεν μπορεί να τον παρακολουθήσει ενώ ο κ. Τριανταφυλλίδης πρέπει να τον ηχογραφήσει και να μελετήσει το γραπτό κείμενο που του ετοιμάζει η γραμματέας του.
Μέσα σε πέντε μόλις λεπτά ραδιοφωνικής εκπομπής ξεγύμνωσε την αμερικανοβρεττανικοσυναγερμική συνομωσία πού είχε ως στόχο τον κ. Πολυνείκη, την ΕΔΕΚ και, ως απώτερο στόχο βέβαια την καταστροφή της Κύπρου μέσω της επαναφοράς του Σχεδίου Αννάν.
Θα ήθελα επίσης, παρουσιάζοντας αυτό το βραβείο να κακίσω την ποθκιαντραπωσύνη του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας ο οποίος, βουλιαγμένος στην εμπάθεια που τον διακρίνει τόλμησε να υπονοήσει ότι υπάρχει έστω αμυδρή πιθανότητα υπουργός προερχόμενος από την ΕΔΕΚ (η οποία αν θυμάστε είχε ραπίσει με το οχι της το 2004 τον Κόφφι Αννάν και λοιπούς εχθρούς της Κύπρου, εντός και εκτός αυτής) να είναι ένοχος!
Όσο για το σκουλήκι που χωρίς αιδώ ρίχνει κατηγορίες κατά ΕΔΕΚίτες έχω να πω ένα πράγμα μόνο: ΠΡΟΣΕΧΕ!

2 σχόλια:

  1. Επρόσεξες ότι πρώτη φορά γίνεται τέθκοιον πράμα να κατηγορηθεί υπουργός για ρουσφέτι; Μπορεί να μεν αλλάσσει τίποτε, αλλά πάντα κάτι αλλάσσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα κάτι αλλάσσει. Είναι ένα γεγονός πολύ σημαντικότερο από ότι το κάνουν τα μήντια και η ΕΔΕΚ, η πρώτη φορά που η δικαστική εξουσία έχει υπουργό ως υπόδικο. Ελπίζω η κυπριακή δικαιωσύνη να σταθεί στο ύψος της και να κάνει την αλλαγή αυτή ουσιαστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή