Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ξιμαρισμένοι.

Ναι Ασέρα, μπορεί να μεν σωθεί ο τόπος αλλά ενναν μια καλή αρχή! Όι γιατί ο Άντρος εν σιειρόττερος που τους άλλους αλλά γιατί εν άτυχος. Γιατί εν τζιαμαί ο Άντρος ή ο οποιοσδήποτε βουλευτής; Αφού η προτεραιότητα του εν ο εαυτούλλης του τότε δεν αξίζει να κάθεται πας το έδρανο ούτε δευτερόλεπτον. Τζιαι άμαν οι υπόλοιποι δεν αννοίουν το στόμαν τους να πουν το ηθικόν τζιαι το αυτονόητον εν αξίζουν ούτε μπακκίραν παραπάνω που τον Άντρον. Αλλά μιτσόττερος τζιαι πιο ασπόνδυλος που ούλλους εν ο Γενικός Εισαγγελέας. Η δουλειά του ενι να μας προστατεύκει που τούτα ούλλα τζιαι γι'αυτόν εν ανεξάρτητος τζιαι κανένας δεν μπορεί να του τα κνίσει.
Τούτοι ήμαστεν. Αθρωπούθκια του τσιπιτος, ραγιάδες που γεννησιμιού μας, υπόδουλοι τζιαι μίζεροι γιατί εννα συνεχίσουμεν να γλείφουμεν τον κώλον του Άντρου τζιαι του Νίκου τζιαι του Μάριου για έναν κωλοτσιέκκιν που την ΚΔ. Σιεσμένοι που γεννησιμιού μας, μέμπα τζιαι δημιουργήσουμεν κάτι που μόνοι μας, μέμπα τζιαι αναλάβουμεν καμμιάν ευθύνην.
Κάποτε όμως πρέπει οι πρώτοι της κοινωνίας να αναλάβουν τες ευθύνες τους. Να οδηγήσουν το κόσμον μπροστά. Κάποτε πρέπει να κατεβάσουμεν τζιαι εμείς τα αρτσίθκια να φωνάξουμεν, να τους πούμεν ΟΪ, ΚΑΝΕΙ ΠΚΙΟΝ! Κάποτε πρέπει να εξελιχτούμεν τζιαι που φάρα να γινούμεν κοινωνία.
Η αντίδραση του Άντρου ήταν εμετική τζιαι το δικό σου σχόλιον απλά τον κάμνει να ποφυσά με ανακούφιση μαζί με τους υπόλοιπους 55 ξιμαρσμένους.

5 σχόλια:

  1. Αν ήταν να θυσιαστεί, να θυσιαστεί για να λυθεί το Κυπριακό. Αλλά ούτε για αυτόν εθυσιάστην κανένας.

    Αν θυσιαστεί για τούτον, θα τον περιπαίζουν απλά οι άλλοι 55 ξημαρισμένοι όπως περιπαίζουν τζιαι τον άλλον του συναγερμού που απήυδησεν τζιαι επαραιτήθην. Αλλά καταλάβω την κραυγή σου που άκουσα πολλά δυνατά. Άμα κάποιος φωνάζει μόνος του η φωνή πιάννει παραπάνω τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επανένωση χωρίς δικαιοσύνη δεν γίνεται, ούτε το ανάποδο. Αν όμως μας αρέσκει να παίζουμεν τους ωραίους αδικημένους στο εξωτερικό τζιαι αν θέλουμεν να πείσουμεν τους Τουρκοκύπριους ότι έχουν μέλλον μαζί μας πρέπει η δική μας δικαιοσύνη τζιαι συμπεριφορά να εν πολλά ανώττερες που τες δικές τους.
    Το κυπριακόν εν εδημιουργήθει έτσι απλά. Οι ίδιες ξιμαρισιές ήταν στην βουλή που την πρώτην ημέραν. Εν μέρος του προβλήματος όι της λύσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πεντολιρί τζιαι πίττα σουγλάκια. Έτσι αγόραζαν κάποτε τους ψηφοφόρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Το ηθικόν τζιαι το αυτονόητον" που συναφέρνεις δεν εν τόσον αυτονόητον για ούλλους. Ή για να το θέσω καλλύττερα, εν αυτονόητο σε ούλλους μας, αλλά έτσι εμάθαμεν. Είμαστεν ελέφαντες πιον. Με τούντην φιλοσοφία γεμώννουμεν τα μυαλά των νέων ανθρώπων. Τζιαι τούτον έγινε στην Κύπρο η κοινή μας αντίληψη σαν λαός. Η αλήθκεια είναι ότι εν εσυγκινήθηκεν κανένας ιδιαίτερα. Εντάξει εννοείται ότι αρκέψαν να μάχουνται οι υπόλοιποι, που τα δικά τους "κατορθώματα" κόμα να φκουν στη φόρα, αλλά για τον υπόλοιπον κόσμον ήταν απλά ακόμα έναν απαισιόδοξον σούσμαν της κκελλές. Επιπλέον, ο μέσος Κυπραίος μετά που το σούσμαν της κκελλές εσκέφτην "Άραγέ σου άμα χρειαστούμεν τίποτε, εμάς εννα μας κανονίσει ο φίλος του κουμπάρου του τάδε που ξέρει τζείντον βουλευτήν, οξά εννά μείνουμεν έτσι; Αφού εν τζείνους που ψηφίζουμεν σιόρ!"

    Ναι έshεις δίκαιον Παύλο. Εν αντιδρούμεν τζαι θα παραμείνουμεν "φάρα" για πολλύν τζαιρόν κόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τι βλέπουμε στα μυαλά των φοιτητών/μαθητών είναι πιο φοϊτσιάρικον που τους βουλευτές. Φκαίννουν στους δρόμους για το όριον αφυπηρέτησης των καθηγητών αλλά όταν η αστυνομία δέρνει φοιτητές κάθουνται έσσω τους. Γερασμένοι που τα 17 τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή