Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Πωλούνται οικόπεδα


Μεγάλο το πρόβλημα της επίσκεψης του Ταλάτ στις ηνωμένες Πολιτείες. Θα τρωθεί (ανεπανόρθωτα;) το κύρος της Κ.Δ. Θα δοθεί υπόσταση στο ψευδοκράτος, ειδικά αν η συνάντηση γίνει στο γραφείο της κ. Κλίντον. Τρέχει η ομογένεια να αποτρέψει την επίσκεψη και η Κυπριακή διπλωματία είναι σε εγρήγορση.
Όλα να τα περιμένεις από τους αμερικανούς. Φανταστείτε ότι εκεί πέρα δέχονται και βιντεοταινίες σαν μαρτυρίες στα δικαστήρια!
Ωφείλει η κ. Κλίντον να ενημερώσει τον Ταλάτ ότι μια τέτοια συνάντηση δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν είναι ηγέτης αναγνωρισμένου κράτους. Ότι αν δεν αποσυρθούν ΟΛΑ τα Τουρκικά στρατεύματα και γίνει επανένωση του νησιού (σύμφωνα πάντα με τα σχετικά ψηφίσματα του ΟΗΕ) ο Ταλάτ δεν μπορεί να ονειρεύεται επισκέψεις και τέτοια. Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν τηλεφωνικώς ή η κ. Κλίντον να πει σε κάποιον να του πεί όλα αυτά.
Αλλιώς οι σχέσεις της Κ.Δ. με τις ΗΠΑ θα διαταραχθούν. Βεβαίως βεβαίως. Θα μάθει τότε η κ. Κλίντον και ο μελαχροινός μάστρος της τι πάει να πεί Κύπρος! Η Κ.Δ. δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της σε τέτοια θέματα. Πάνω απ'ολα το δίκαιο , η ηθική, η αδελφωσύνη των λαών.
Έτσι, επειδή έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας θα ορίσουμε στην Χίλαρυ ποιόν και πού θα τον δεί και τί θα του πεί, την ίδια στιγμή που ζητούμε από τις ΗΠΑ να ασκήσουν την επιρροή τους!
Εντωμεταξύ εμείς από εκεί ψηλά που μας ανεβάζει το ηθικό μας βάθρο βλέπουμε το κόσμο και ανακαλύπτουμε ότι η καλύτερη ιδέα για να γλιτώσουμε από την οικονομική κρίση είναι τα μπίζνες με τους Ιρανούς. Δηλώνουμε έτοιμοι να πουλήσουμε παραλιακά οικόπεδα στην οικονομική ελίτ της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν. Η συνείδηση του προέδρου μας δεν του επιτρέπει να ενταχθεί στον Συνεταιρισμό για την Ειρήνη αλλά οι μουλάδες του Ιράν είναι μια χαρά παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου