Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

Εκλογές 2016.

Δεν υπάρχει ούτε ένας Τούρκος στρατιώτης στην Κύπρο.
Οι έποικοι που έχουν πάρει άδεια παραμονής είναι περίπου 20 000.
Με αφετηρία την Πρόταση για το Ορθό ΝΑΙ και μετά μια σειρά απίστευτων γεγονότων στην περιοχή μας* το κυπριακό δεν υφίσταται πλέον.
Το 86.5% των προσφύγων έχουν επιστρέψει στις πατρογονικές τους εστίες.
Η Κύπρος είναι ένα ενιαίο κράτος χωρίς εθνοτικούς ή θρησκευτικούς διαχωρισμούς. Οι Τουρκοκύπριοι είναι απλά μιά μειονότητα ενώ υπάρχει ένα υφυπουργείο που ασχολείται με θέματα κυπρο-ασιατικού πολιτισμού.
Ο δείχτης του ΧΑΚ έχει ξεπεράσει τα νούμερα του '99 και οι περισσότεροι έχουν ήδη ξοφλήσει τις υποθήκες των σπιτιών τους ενώ η Αμμόχωστος αρχίζει να μοιάζει με ένα μεσογειακό Ντουμπάι.
Όλοι οι πολίτες ψηφίζουν πρόεδρο και βουλή με ένα ψηφοδέλτιο και ένα εκλογικό κατάλογο.

Αποτελέσματα πρώτης Κυριακής:
-Μιχάλης Παπαπέτρου, στηριζόμενος από το ΑΚΕΛ και CTP , 42,9%
-Αναστασία Παπαδοπούλου, στηριζόμενη από ΔΗΣΥ, ΕΥΡΩΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Οικολόγους, 45,2%
-Σερντάρ Ντεκτάς, στηριζόμενος από DP και AKP 11,7%
-Κύριος Τάκης, ανεξάρτητος, 0,2%.

Ο κ. Παπαπέτρου ανακοινώνει ότι δεν θα κάνει καμμία συναλλάγή με τον κ. Ντεκτάς γιά να εξασφαλίσει την στήριξή του στον Β' γύρο. Νιώθει σίγουρος για την νίκη αφού οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τους τουρκόφωνους Κύπριους δυσαρεστημένους από την προεδρία της κ. Παπαδοπούλου κατα 91%.
Η κ. Πρόεδρος αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο δίλημμα. Γιά να κερδίσει την στήριξη του κ. Ντεκτάς θα αναγκαστεί να υποσχεθεί ότι θα ανακαλέσει την, έστω συμβολική, κυπριακή στρατιωτική δύναμη από την Αλεξανδρέτα όπου βρίσκεται σαν μέρος της Διεθνούς Ειρηνευτικής Αποστολής. Πιθανολογείται ότι οι απαιτήσεις του κ. Ντεκτάς δεν θα σταματήσουν εκεί. Η αναστήλωση της προτομής του πατέρα του Ραούφ στην πλατεία Ευρώπης (πρώην πλατεία Σεραγίου) θα είναι σίγουρα στην ατζέντα.
Η κ. Παπαδοπούλου πρόκειται να συναντηθεί αύριο με τον κ. Ντεκτάς στην Στράκκα.
*Το μεσανατολικό πετρέλαιο έχει εξαντληθεί ξαφνικά.
Ο υιός της γρίππης του Ιούδα έχει αποδεκατίσει τον πληθυσμό του Ισραήλ το οποίο έχει προσαρτηθεί στο νέο Συρο-Παλαιστινιακό κράτος.
Η επανάσταση των Αλεβιτών έριξε την Τουρκία στο χάος εν μέσω του πολέμου με το νεοιδρυθέν Κουρδικό κράτος.
Η Συροπαλαιστίνη και η Αρμενία άδραξαν την ευκαιρία να εισβάλουν δήθεν για την επαναφορά της νομιμότητας.
Η ΕΕ απέστειλε στρατεύματα με την ονομασία Διεθνής Ειρηνευτική Αποστολή για την Ανατολία.

5 σχόλια:

 1. Ιωάννης Κκολός21 Οκτωβρίου 2009 - 9:53 μ.μ.

  Προς συμπλήρωση των γεγονότων:

  -Ο Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Λαυρέντιος Ντε Τζιόρτζιο εκδήλωσε τη στήριξη της αυτοκέφαλης εκκλησίας της Κύπρου στον κύριο Τάκη. Αναγγέλλει επίσης, την επανεγκατάσταση του αγάλματος του Μακαρίου στο προαύλιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.
  -Η διαμάχη για την μετονομασία της λεωφώρου Αθαλάσσας συνεχίζεται μεταξύ των υποστηρικτών της ονομασίας σε λ. Τάσσου Παπαδόπουλου και λ. Ραούφ Ντενκτας.
  -Το ΑΠΟΕΛ υποσχέθηκε για ακόμα μια φορά στους οπαδούς του ότι θα κάνει τα δυνατά του για να ανέβει πάλι στην πρώτη κατηγορία. Ανάλογη ανακοίνωση έκανε και το σωματείο Ομόνοια.
  -Η "Σημερινή" συνεχίζει τη δωρεάν διανομή του "Κεφαλαίου" του Κ. Μαρξ. Ο σταθμός "Σίγμα" μεταδίδει φεστιβάλ ταινιών του Αζενσταίν αρχίζοντας με το "Αλεξάντρ Νιέφσκυ"
  -Η Cyprus Airlines εγκαινιάζει πτήσεις στο Τιμπουκτού.

  Τα υπόλοιπα συμπληρώστε τα εσείς....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ξέχασες κάτι.

  Όταν χιλιάδες Τούρκοι πολίτες καταφθάνουν με βάρκες στις ακτές της Μόρφου για να βαπτιστούν... ο Μόρφου Νεόφυτος στήνει πρόχειρη εκκλησία στη παραλία.

  Τα άλλα μέλη της Ιεράς Συνόδου, μαζί και ο Αρχιεπίσκοπος -πρώην Πάφου Γεώργιος -τον κατηγορούν ως νοθευτή της Αληθινής Πίστης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εμπλουτισμένη φαντασία ή ικανότητες προφήτη;
  Αν υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να ισχύει το δεύτερο, τότε πρέπει να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για μετακόμιση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εμείς ορίζουμε το μέλλον
  Ζώντας το παρών
  Αναπολώντας το παρελθόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Επίσης...
  Κύμα μετανάστευσης ισραηλινών προς την Κύπρο λόγω της καταπίεσης τους από τους Παλαιστίνιους. Μετά από παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Λαυρέντιου όσοι δεν υιοθετούν την Ορθή Πίστη υποχρεούνται να υπηρετήσουν 5 χρόνια στον Κυπριακό στρατό πριν να πάρουν την κυπριακή ιθαγένεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή