Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Οικονομία vs Ανομβρία

Με τα όσα εμετικά συμβαίνουν αυτές τις μέρες οι ευεργετικές βροχές που πέφτουν αυτές τις μέρες πέρασαν στα ψιλά. Ακούγοντας μιά είδηση σήμερα νομίζω πως έλυσα το παζλ της ανομβρίας.
Οι βρετανικές βάσεις υποβαθμίζονται, το είπε και το channel 4, μας πληροφορεί το ΡΙΚ. Οι στρατιώτες επιστρέφουν στη Βρετανία για να εξοικονομηθούν πόροι προφανώς αφού με την οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα οι αμυντικές δαπάνες πρέπει να περικοπούν. Υπόθετω ότι μέσα σε αυτές τις δαπάνες πέφτουν και όποιαδήποτε ποσά χρησιμοποιούνταν για τον βομβαρδισμό των κυπριακών συννέφων με χημικά τα οποία τα διέλυαν και μαζί τους βέβαια οποιεσδήποτες ελπίδες είχαν οι Κύπριοι για βροχές. Ουδεν κακόν αμιγές καλού λοιπόν!
Προστιθέμενο bonus είναι και το ότι τα κυπριακά σύννεφα θα παρενοχλούν τώρα ανενόχλητα τις κεραίες των Βρετανών που θα βλέπουν σιονούιν στα ιμπεριαλιστικά τους μόνιτορ!

1 σχόλιο:

  1. Έχεις τίποτε κκαφέ στη Μακαρίου τζιαι βολεύκει σε η ξηρασία τζιαι κοροϊδεύεις αυτούς που προστατεύουν τα κυπριακά σύννεφα από τους ιμπεριαλιστικούς βομβαρδισμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή