Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Ψηφίστε ALERT!

Η αθώωση των 10 δεν είναι παρά ένα τρανταχτό παράδειγμα της αποτυχίας (ή μήπως της επιτυχίας;) του συστήματος εξουσίας της χώρας μας. Οι δικαστές-ζόμπι, οι αστυνομικοί-βασανιστές, οι ψυχωτικοί εισαγγελείς, οι ημιμορφωμένοι υπουργοί και οι φαφλατάδες βουλευτές είναι απλά προϊόντα της Κυπριακής Δημοκρατίας και του τρόπου που λειτουργεί.
Πολλοί βουλευτές έσπευσαν να εκφράσουν τις απόψεις τους, την κριτική τους προς την δικαστική εξουσία. Συζητήσεις από ραδιόφωνα και τηλεοράσεις οι οποίες απλά δίνουν περισσότερο air-time στους πολιτικούς και έσοδα στα κανάλια...
Ο δικαστής-ζόμπι όμως μπορεί μόνο να λειτουργήσει με το γράμμα (το πνεύμα ξεχάστε το βέβαια, έχει εγκαταλείψει το καράβι μαζί με τα τρωκτικά) το νόμου που θεσπίζει ο νομοθέτης, δηλαδή η βουλή, δηλαδή οι ίδιοι κύριοι που ασκούν και "κριτική στη δικαστική εξουσία".
Είναι ξεκάθαρο ότι η κλίκες των πολιτικών και των καρεκλοκενταύρων της Κ.Δ. ελέγχουν τα πάντα.
Στα χέρια τα δικά μας μένει ένα και μοναδικό όπλο: η ψήφος.

Προτείνω αποκλεισμό οποιασδήποτε κομματικής παράταξης από το ALERT, εγγραφή του ALERT σαν πολιτικό κόμμα και κάθοδο του στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Εγώ ψηφίζω ALERT.

2 σχόλια:

  1. hahaha, ekoma en eprolave na 3efytrwsei tjie na stathei sta pothkia tou ena kinima pou na shi antapokrisi se kathe morfis astynomikis authairesias tjie esi pianeis ton sporo tuntu fytou pou krifkei ena toso yperoxo antho tjie theleis na metatrapei se komma? oso gia ton apokleismo kathe kommatikis parata3is, enna symfwnisw.. i psifos sou en pyrovola..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισως να έχεις δίκαιο. Σίγουρα όμως δεν εννοώ "κόμμα" όπως αντιλαμβανόμαστε τα κόμματα που έχουμε. Η ιδέα μου είναι να κάνουμε λίγα hydroponics σε αυτό το φυτό με τον υπέροχο ανθό. Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει το σύστημα είναι αυτή της κάλπης και εκεί πρέπει να τους χτυπήσουμε.
    Φοβάμαι και εγώ ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σημάνει τη διαφθορά του, την ένταξη στο σύστημα. Από την άλλη όμως οι "νεολαίες" των κομμάτων άρχισαν ήδη να ανακατώννουνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή