Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Η Λευκωσία αγναντεύει το μέλλον της.


Χαμογελαστοί κύριοι με σπορ κουστούμια περιπατούν τον Μακρύδρομο και σταματούν για τρούφα στο Χάρρικεϊν. Κοπέλλες με αφράτα μπούστα λιάζονται στο παγκάκι του Μανώλη και γλείφουν παγωτό τεράτσι. Οι δρόμοι πεντακάθαροι εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Κάποιοι Σουηδοί σχολιάζουν πως η Στοκχόλμη δεν έχει τόσα άνθη στα μπαλκόνια της ούτε τη Λαμπρή.

Στα μπούκικα πανηγύρια. Κέρδισε πάλι ο ΑΠΟΕΛ.  Ο Cartier στη Λεύκωνος κάνει χρυσές δουλειές.

Τα φιλιπινέζικα καραόκη έχουν σταματήσει, οι οικιακές βοηθοί μαζεύονται τις κυριακές στην Ανθούπολη, οι ρωσοπόντιοι έχουν βρει καλίτερες δουλειές στα κατεχόμενα.

Στα φυλάκια οι φαντάροι οπλοφορούν το πιο ρετρό Μ1 και στολές με το μουσταρδί της Λευκωσιατικής Φρουράς. Κάνουν τους Γερμανούς τουρίστες να καταριούνται τη στιγμή που γκρεμίσανε το δικό τους τείχος.

8 σχόλια:

  1. Πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου. Ελπίζω να μη βγει το χειρότερο δυνατό σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μπόχα της ναφθαλίνης φτάνει ως δακάτω. Φίλε μου το καλόν της υπόθεσης είναι ότι σε έτσι καταστάσεις οι ζωντανοί αθρώποι δεν γίνουνται μέρος τους συστήματος, έχουν αιρεθίσματα να τους ηξυπνούν τζιαι στήνουν κόσμους φανταστικούς για να ονειρεύκουνται.

    Τα τελευταία θκυό κείμενα που έγραψες ήταν αριστουργήματα τζιαι της σκέψης τζιαι της γλώσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Στροβολιώτη
    Μακάρι, αλλά βλέπω μια ασυμφωνία οράματος μεταξύ του Γιωρκάτζιη και εμένα.

    @Ασέρας
    Ευχαριστώ σε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και η Φωτεινή βολτάρει με τους μπράβους στην οδό «Τάσσου Παπαδόπουλου» (πρώην Λήδρας) και θαυμάζει τα έργα του γιου της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Idiot Moufflon
    Ναι ρε τεράτσιν, υγειινόν κυπριακόν τζιαι περήφανον.

    @Πατίνιος
    Ο Γιωρκάτζιης ήταν το έναυσμα της ανάρτησης αλλά δεν κάνω κριτική στο πρόσωπό του όσο στην κοινωνία που τον εξέλεγξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν διαφωνώ για τη «διαφορά οράματος». Όμως τα πέντε χρόνια θα είναι πέντε χρόνια, και μπορούν να εξελιχθούν καλύτερα ή χειρότερα.
    Για να καταλάβεις πιο πολύ, σου λέω πως όταν είχε εκλεγεί ο Μεγάλος Μακαρίτης, και ενώ τον είχα πολεμήσει με νύχια και με δόντια στο κόμμα που ανήκα τότε, είχα το θράσος να προσπαθώ να βρίσκω θετικά πάνω του, για μερικούς μήνες τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποννα κερδίσει ο Καντούνας το εκλογοδικείον (λαλείς ναν δύσκολο να αποδειχτεί ότι η οικογένεια εξόδεψεν παραπάνω που 30,000 ευρώ?) θα κάμει ο "εγώ με την αξία μου και όχι με ξένες πλάτες" 2 χρόνια δήμαρχος, η Ελένη 2 τζαι ο Καντούνας 1.

    Όντως πολλά καλό ποστ…..

    ματιλτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή